Curs Iniciació B1E (1 Estel)

El Curs Iniciació B1E (1 Estel) FEDAS-CMAS és el primer curs de busseig esportiu.

Amb aquest curs aprendràs a bussejar amb seguretat, utilitzant i controlant el propi equip. Obtindràs la titulació internacional amb la que pots bussejar arreu del món fins a 25 metres de profunditat, sempre acompanyat per altres bussejadors esportius.
REQUISITS: Saber nedar, tenir 12 anys (si és menor de 18 anys, és necessària la signatura d’una autorització paterna que us adjuntem), revisió mèdica (s’informarà durant el curs de com obtenir-la), 2 fotos ID i 1 fotocòpia del D.N.I
ESTRUCTURA DEL CURS :
– La primera part comprèn les classes teòriques on s’aprendrà els canvis que experimenta el nostre cos al submergir-nos, descobrirem com adaptar-nos a aquests canvis, s’aprendrà a gestionar el propi equip pel busseig de manera segura. Es realitzaran 5 classes teòriques d’aproximadament 1 h. 30´- 2 h. a l’Aula Magna de la sala Polivalent del Poliesportiu de Molins de rei a partir de les 21:00 h.
– La segona part es compon de pràctiques a la piscina. Aquestes pràctiques serviran per acostumar-se a utilitzar l’equip i aprendre les tècniques bàsiques per moure’s dins i fora de l’aigua amb comoditat, flotabilitat i seguretat, tècniques d’entrada i sortida de l’aigua, màscara de compensació, regulador, senyals d’intercanvi de comunicació i tècniques d’emergència, posant en practica tot el que s’ha apres a la teorica. Es realitzaran 3 classes a la piscina, d’aproximadament de 2 h,. a la Piscina Municipal de Molins de Rei, a les 20:30 h.
– La tercera part es compon de pràctiques de mar. Aquestes pràctiques es duen a terme per consolidar els exercicis practicats previament a la piscina. Es realitzaran 4 inmersions d’aprox. 45 minuts a Tossa de Mar durant el cap de setmana (2 inmersions el dissabte i 2 el diumenge).
DURACIÓ; La duració del curs serà d’entre 1 setmana i mitja i 2 setmanes.
MATERIAL: tot el material necessari per la part teòrica i pràctica és inclòs.