Curs B3E (3 Estels)

Curs de bussejador esportiu experimentat.

REQUISITS: tenir 16 anys d’edat (si ets menor de 18 anys s´ha de proporcionar l’autorització dels pares), Revisió mèdica, possessió de la titulació de 2 estels o equivalent, tenir un mínim de 40 immersions en el llibre immersions, possessió de llicència federativa vigent.
 
ATRIBUCIONS;
 
– Busseig a qualsevol país del món a qualsevol profunditat (a Espanya la profunditat màxima és de 40 metres).
– Ajudar com un bussejador de seguretat en les classes pràctiques de cursos.
 
 
CONEIXEMENTS;
 
– Planificació d´inmersions: aprendre a planejar el seu propi grup immersions, tenint en compte diversos factors, incloent-hi els nivells de bussejadors amb el que vas a bussejar, el temps, els equips es porten, etc…
– Física del buseig: conèixer els aspectes més tècnics del busseig. Es repasarás lleis físiques diferents relacionades amb submarinisme, així com les seves aplicacions a la vegada.
– Sistemes de recerca: aprendre les tècniques de recerca i rescat en el medi submarí. A més també repasarás temes de nautica, on podreu trobar diferents parts d’un vaixell, així com coneixements bàsics de navegació.
Rescat i socorrisme: saber com reaccionar en una situació d’emergència en cas d’accident. Coneixeràs le técniques de rescat d´un accidentat, aixins com el passos a seguir per aplicar una RCP correcta.